Με χαρά σας προσκαλούμε στο 6ο συνέδριο ICT Security World, που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 9 & 10 Δεκεμβρίου και η SysteCom θα συμμετάσχει ως Χρυσός Χορηγός σε συνεργασία με την BitSight.

Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις που όλα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, θα έχετε την ευκαιρία στα πλαίσια του συνεδρίου να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Cybersecurity.

Δείτε την ομιλία του κου Γιάννη Κουτσογιαννακόπουλου, Technology Consultant της SysteCom, την Τετάρτη 9/12 στη δεύτερη ενότητα και μάθετε πώς το BitSight Security Ratings μπορεί να σας δώσει εύκολα την αποτύπωση του cybersecurity status σας σε πραγματικό χρόνο και να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο για την IT υποδομή του οργανισμού σας.

Επισκεφθείτε το virtual booth μας και μιλήστε live με κάποιο Technology Cοnsultant της ομάδας μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για το πώς οι λύσεις της Bitsight μπορούν να βοηθήσουν εσάς και τον οργανισμό σας.

Και φυσικά, μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε ένα δωρεάν Cybersecurity Report συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο www.systecom.gr/bitsight .

LinkedIn