Τις τελευταίες ημέρες, λόγω των συνθηκών, όλο και περισσότεροι χρήστες εργάζονται από το σπίτι χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη πρόσβαση σε διάφορα συστήματα.
Για το λόγο αυτό έχουν παρατηρηθεί προβλήματα availability και performance κάποιων υπηρεσιών, ανάμεσα τους και του Microsoft Office 365 (Teams, OneDrive, Exchnage Online).
Ακολουθούν τα 4 βήματα που πρέπει να κάνετε για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας των υπηρεσιών Microsoft Cloud, συμπεριλαμβανομένου του Office, Yammer, Microsoft Dynamics CRM και των υπηρεσιών cloud του Microsoft Intune.

  1. Μεταβείτε στο διαχειριστικό κέντρο στη διεύθυνση https://admin.microsoft.com και συνδεθείτε με τον λογαριασμό του διαχειριστή σας. Σημείωση: Τα άτομα στα οποία έχει ανατεθεί ο καθολικός ρόλος διαχειριστή ή διαχειριστή υπηρεσίας μπορούν να δουν την υγεία των υπηρεσιών.
  2. Αν δεν χρησιμοποιείτε το νέο διαχειριστικό κέντρο, στην Αρχική σελίδα, επιλέξτε την επιλογή “Δοκιμάστε το νέο κέντρο διαχείρισης” στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Για να δείτε την υγεία των υπηρεσιών, στο κέντρο διαχείρισης, πηγαίνετε στο Εύρυθμη Λειτουργία – Εύρυθμη λειτ. Υπηρεσιών.
  4. Στη σελίδα Διαθεσιμότητα υπηρεσιών, η κατάσταση υγείας κάθε υπηρεσίας στο σύννεφο εμφανίζεται σε μορφή όπως στον παρακάτω  πίνακα.

MS Site – How to check Office 365 service health: http://bit.ly/39ZWy13

LinkedIn