Η ραγδαία εξάπλωση των cloud εφαρμογών επιτρέπει την δημιουργία κενών ασφαλείας και τη μη συμμόρφωση των χρηστών με την πολιτική του εκάστοτε οργανισμού.

Η Forcepoint με το CASB (Forcepoint Cloud Access Security Broker) δίνει την δυνατότητα σε κάθε οργανισμό να έχει τον έλεγχο και την διαχείριση των εφαρμογών στις οποίες θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες και τον τρόπο με τον οποίο θα τις χρησιμοποιούν. Επεκτείνει έτσι την ασφάλεια του δικτύου από την τοπική υποδομή προς το cloud.

Η λογική της λειτουργίας του είναι:

1. Η συλλογή στοιχείων για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες του οργανισμού

2. Η ανάλυση για την επικινδυνότητα των εφαρμογών, των χρηστών και των πολιτικών ασφαλείας

3. Η αυτοματοποιημένη παρεμπόδιση των απειλών και η εφαρμογή πολιτικών ασφαλείας ακόμα και σε επίπεδο κειμένου

H Forcepoint είναι από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκαν με λύσεις διαδικτυακής ασφάλειας και διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, πάνω από 20.000 οργανισμοί παγκοσμίως την έχουν εμπιστευτεί και χρησιμοποιούν εφαρμογές της αυτή τη στιγμή. H SysteCom έχει στο δυναμικό της στελέχη πωλήσεων και μηχανικούς πιστοποιημένους και με πολυετή πείρα στα προϊόντα της Forcepoint, ικανούς να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν με επιτυχία λύσεις που θα έχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο περιβάλλον και τις ανάγκες του κάθε οργανισμού.

Η ασφάλεια του οργανισμού σας δεν μπορεί να περιμένει!

LinkedIn