Με χαρά σας προσκαλούμε στο 8o Infocom Security Conference που θα γίνει στις

18 & 19 Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Μαζί μας θα είναι δυο από τους κορυφαίους IΤ Security Vendors, που παρέχουν λύσεις σε μεγάλους και μικρούς οργανισμούς παγκοσμίως και μας έχουν τιμήσει με την συνεργασία τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η BitSight δημιούργησε την δική της πλατφόρμα Security Ratings με την συνεχή ανάλυση τεράστιων όγκων εξωτερικών data security issues. Έως τώρα έχει κατατάξει περισσότερους από 100.000 οργανισμούς. Οι μεγαλύτεροι cyber insurers, εταιρείες από το Fortune 500 και οι top τράπεζες επενδύσεων βασίζονται στην BitSight για την διαχείριση των cyber risks.

Περισσότερα στο: www.bitsighttech.com

Η Forcepoint αλλάζει τα δεδομένα στο cybersecurity εστιάζοντας σε αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία, την κατανόηση των προθέσεων του ανθρώπινου παράγοντα καθώς αλληλεπιδρά με critical data και πνευματική ιδιοκτησία, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Οι λύσεις της Forcepoint είναι εγκατεστημένες σε περισσότερους από 20.000 οργανισμούς.

Περισσότερα στο: www.forcepoint.com

Ελάτε στο περίπτερο μας για να μάθετε πως οι λύσεις που προτείνουμε θα βοηθήσουν την ενίσχυση της ασφάλειας του οργανισμού σας

LinkedIn